Welkom bij tropicalfeest

PROFESSIONELEN SHOWS EN MUZIEK VOOR UW EVENEMENTEN!!

Sambashow

Onze samba show is een prachtig dans afkomstig uit Brazilie. De samba danseressen zien er mooi en sexy uit in hun bikinis en met hun prachtige veren hoofdtooien. Dus niet twijfelen om onze mooie en sexys danseressen op uw feesten te boeken.

SAMBA SHOW

Er is een prachtige dans afkomstig uit Brazilie genaamd Samba. De danseressen zien er mooi en sexy uit in hun bikini’s en met hun prachtige veren hoofdtooien. Onze samba show is zonder twijfel heel gezellig voor uw feest of evenementen.

Braziliaanse schoonheden, wilde muziek en schitterende kleding brengen de aanstekelijke sfeer naar uw feest. De vrolijke en energieke samba danseressen en dansers brengen altijd een glimlach op uw gezicht en dat van uw gasten. Wij bieden spetterende optredens van deze Braziliaanse dansstijl.

Tijdens onze show voeren wij een uitdagende choreografie uit en daarna wordt het publiek uitgenodigd om ook mee te dansen met daarbij een polonaise. Dus niet twijfelen om onze mooie en sexy samba danseressen voor uw feesten te boeken.

OPTIES:

– U kunt vanaf 2 danseressen tot 20 voor grote evenementen boeken.
– Onze dansshow duurt 20 minuten per set en het is mogelijk 2 sets te boeken.
– Onze muziek wordt met ipod, usb, instalatie en kan ook met brassband of uw eigen muziek.
– We zijn beschikbaar in heel Nederland, Belgie, Frankrijk, Luxemburg, Duitsland, enz.
– Onze samba kostuums zijn kleurig en kunnen we aanpassen naar uw themafeest.

VIDEO

© 2023 Welkom bij tropicalfeest

Thema door Anders Norén