Welkom bij tropicalfeest

PROFESSIONELEN SHOWS EN MUZIEK VOOR UW EVENEMENTEN!!

ZUMBA

Zumba staat voor een gezellig, maar intensief uur bewegen. Op Latijns-Amerikaanse ritmes, zoals Salsa, Bachata, Merenque, Calypso, Cumbia, Samba, Axe, Soca, Cha cha cha, Mambo, Tango, Quebradita, Reggeaton. Maar ook Flamenco, Country, Rock and Roll, Buikdans, Hip hop, Bollywood etc. bewegen er flink op los.

Het gaat erom dat je plezier hebt in wat je doet en dat je daarmee meteen goed je lijf traint, dat is mooi meegenomen. Want zonder dat je het merkt, train je goed je lichaam, met name heupen, billen en taille én verbrand je de nodige calorieën!Probeer dit geweldige workout gratis in een van onze open dagen! Het is echt voor iedereen die interesse heeft in sport, dansen en een gezonde leven! Zumba, Cardio zumba, Latin workout, Salsa Aerobics, fit voor de zommer, fitness en ontspanning.

Het verschil met de andere, is dat dat met ons écht gezellig is. En het maakt niet uit of je soepel in de heupen bent of niet; daar gaat Zumba niet over. Zumba heeft makkelijk choreografieën en je hebt geen danspartner nodig. Je hoeft niet te kunnen dansen! het is gezellig en voor alle leeftijden.

Vraag een leuke workshop voor uw evenemeten of gewoon lekker zumba les nemen ook in amsterdam!!

© 2023 Welkom bij tropicalfeest

Thema door Anders Norén